Shop Garmin marineudstyr hos Effektlageret

Effektlageret er til dig, der holder af fiskeri og friluftsliv! Deres store udvalg af Garmin marineudstyr og Westin fiskeudstyr er nemlig rettet mod alle, der har interesse for netop denne type af hobby. Dette gælder uanset niveau, og en lang række medarbejdere står derfor altid klar til at vejlede dig om dine behov på www.effektlageret.dk eller i butikken i Horsens.

Effektlageret har praktisk Garmin marineudstyr til båden

Garmin marineudstyr er perfekt til fiskerfolket! Effektlageret forhandler et stort udvalg af Garmin marineudstyr fra serier såsom Striker Echomap og GPSmap. En GPS Fishfinder fra Striker-serien er for eksempel perfekt til dig, der gerne vil kunne kortlægge de vande, du fisker i. Et stykke Garmin marineudstyr som denne bruger branchens førende ekkolod og Quickdraw Contours kortlægningssoftware til at generere, kortlægge og gemme kort med 1-fods konturer på arealer, der dækker op til 800.000 hektar. Dette fremstår tydeligt på et 4.3” stort display, der viser krystalklare billeder og gør det muligt for dig at markere og navigere til diverse waypoints. Et stykke Garmin marineudstyr som dette gør altså dine udflugter til havs en hel del nemmere — for ikke at nævne sjovere. Gå derfor gerne på opdagelse i udvalget af Garmin marineudstyr allerede i dag, og gør det gerne hjemmefra på www.effektlageret.dk.

Brug Westin fiskeudstyr til at fange masser af fisk

Westin fiskeudstyr er et andet brand, der ligeledes forhandles til glade fiskeentusiaster hos Effektlageret. Udvalget af Westin fiskeudstyr består i stor stil af flotte agn, der kan være med til at øge dine chancer for fangst. Et stykke Westin fiskeudstyr som for eksempel Westin Sølvpilen, laver nemlig en utrolig god imitation af en tobis, og egner sig derfor godt til at fange store havørreder. En havørred på hele 10,7kg er for eksempel blevet rapporteret fanget med netop denne type blink i de danske farvande. Udvalget af Westin fiskeudstyr omfatter dog også tilbehør såsom et Floating Landing net, en Rod case og forskellige former for beklædning. Dette store udvalg af Westin fiskeudstyr kan derfor gøre dig klar til fisketuren, for ikke at nævne øge dine chancer for at få bid. Det mest populære produkt må så sandelig siges at være Westin sømmet. Sømmet har gennem mange år opnået næsten legendarisk status for sine fortrinlige egenskaber på de danske kyster. De nye farver, Sømmet forhandles i, har gennem flere tests vist sig at være netop dem, ørreden er mest interesseret i.

Besøg www.effektlageret.dk, hvad end du er erfaren eller nybegynder, og gør en god handel allerede i dag! Her garanteres du nemlig prismatch på hele udvalget, skulle du kunne finde et produkt billigere hos en anden forhandler.