Sådan finder du den helt rette foderskål til din kat

Katte er et meget majestætisk dyr med egne meninger og vaner. Særligt kattenes spisevaner kan være meget rutineprægede. Katte har brug for fri adgang til vand hele døgnet samt foder efter den enkelte kats behov. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan du som katteejer kan sørge for, at din kat får nogle gode spisevaner og en god oplevelse ved fodringerne ved at vælge netop den foderskål til kat fra Catshop, der passer til din kats behov.

Den helt ideelle foderskål til kat

Foderskåle til katte fås i forskellige materialer, der har hver deres fordele. De mest populære typer, når det gælder foderskåle til katte, er:

  • Foderskål til kat i rustfri stål
  • Keramisk foderskål til kat
  • Silikonemåtte til godbidder

En af de helt store fordele ved at vælge en foderskål til kat i rustfrit stål er, at den er yderst nem at rengøre og har en let egenvægt. Desuden er holdbarheden fortrinlig. Har du kattens skåle placeret oppe i højden, behøver du derfor ikke at være nervøs over skår på gulvet, hvis dit pelsede familiemedlem får en finurlig indskydelse om at skubbe skålen på gulvet.

Det kan være en fordel at vælge en foderskål til kat med stativ, så skålen ikke skubber sig rundt, når katten spiser. De fleste stativer er designet med en form for skridsikre fødder, og samtidig kan de fleste indeholde to skåle. Derved kan du sikre dig, at vandet er lige ved siden af maden, når katten spiser. Katte har brug for rigeligt med væske – især hvis de lever af tørkost.

Du kan finde foderskåle til katte med fine motiver hos Catshop. Vil du gerne gøre kattens spiseområde til en mere integreret del af indretningen i hjemmet, kan du helt sikkert finde en sjov og sej foderskål til kat, der passer godt ind i din stil.

Hvis din kat har en tendens til at sluge maden, kan du overveje at købe en slikkemåtte i silikone. Dette er en slags aktivitetsmåtte, hvor katten skal arbejde lidt mere for at få godbidderne eller tørfoderet op. En slikkemåtte er derfor også god som tidsfordriv, mens katten er alene hjemme.

Skridsikkert underlag til foderskåle til katte

Langt de fleste katte smasker og spilder mad rundt i en stor radius om deres skål. Kan du nikke genkendende til dette herlige rengøringseventyr, kan du komme problemet i forkøbet ved at investere i en silikonemåtte, der placeres under begge foderskåle. Derved begrænses griseriet og måtten kan nemt rengøres.