Naturbutikken tilbyder et DOF Birdlife teleskop

Er du ornitolog eller bare meget interesseret i fugle, så kan du inde hos www.naturbutikken.dk finde alverdens redskaber og udstyr til at observere fugle. Redskaber og udstyr, som giver de bedste forudsætninger for at spotte de smukke fugle på alle tider af året. Få fingrene i et DOF Birdlife teleskop, og spot fuglene på lang afstand. Eller få fingrene i en af de mange redekasser, og se fuglene flyve ind og ud af din have.

Se naturen i et DOF Birdlife teleskop fra Naturbutikken

Med et DOF Birdlife teleskop kan du komme ud i naturen og komme helt tæt på fugle og dyr, uden du selv behøves at gå tættere på og skræmme dem væk. Dog behøver det heller ikke at være en dyr fornøjelse blot for at observere de mange smukke fugle. Du kan nemlig både finde et budgetvenligt DOF Birdlife teleskop, ligesom du også kan finde et high-end DOF Birdlife teleskop.

Dertil kan du også vælge mellem forskellige farver alt efter, hvad der måske passer til resten af dit grej, din beklædning, som kan camoufleres eller noget fjerde. Ligeledes kan du finde modeller, som inkluderer zoomokular og beskyttelsestaske. Dermed kommer du ikke bare helt tæt på de dyr, du søger, men du kan også passe godt på dit DOF Birdlife teleskop, således der er mange år i det endnu.

Få en spændende naturoplevelse, og oplev nogle af Danmarks vidundere på lang afstand, men helt tæt på. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig mere end velkommen til at stille de spørgsmål om DOF Birdlife teleskop på www.naturbutikken.dk, som du har behov for.

Skab de bedste ynglevilkår for fugle med redekasser

En måde at komme tættere på naturen er at tage ud i skoven med et DOF Birdlife teleskop, en anden er at opsætte en eller flere redekasser derhjemme. Redekasser kan fugle bygge rede i og flyve frem og tilbage fra. Hos Naturbutikken finder du et væld af forskellige redekasser i forskellige typer, størrelser og til hovedparten af de danske fugle.

De ved ligeledes også, hvad der skal til for at danne rammerne for de bedste ynglevilkår for fugle. Du er mere end velkommen til at kontakte Naturbutikken vedrørende eventuelle spørgsmål om redekasser, eller se meget mere om de forskellige fuglehuse, de har.

Vil du ikke fjerne blikket fra din nye redekasse, kan du inde på www.naturbutikken.dk også finde vildtkameraer. Kameraerne er egnede til at holde øje med vildt og dyr, således du kan få et unikt indblik i dyrenes liv og færden når som helst i døgnet. De er oplagte at sætte op ved siden af en eller flere redekasser.