Maskefabrikken har kvalitetsgarn som Onion garn

Find alt til strikkenørden i Maskefabrikkens store webshop. Denne online garnbutik forhandler kvalitetsgarn fra mærker såsom Sandnes Garn, Onion, Mayflower og Filcolana. Find desuden et stort udvalg af både strikkepinde, opskrifter og andet tilbehør, samt en lang række information, der vedrører vask af garn.

Find kvalitetsgarn fra Onion hos Maskefabrikken

Garn fra Onion er kendt for at være fremstillet i topkvalitet, for ikke at nævne 100% økologisk. Et produkt som for eksempel Onion No. 4 Organic Wool+Nettles er for eksempel produceret uden brug af sprøjtemidler. Onion garn er derfor altid naturligt, rent og yderst miljøvenligt, hvilket betyder, at det er perfekt til alle typer af strikke- eller hækleprojekter. Bæredygtighed er derfor et vigtigt parameter for dette danske brand, der specialudvikler et naturprodukt som Onion No. 4 Organic Wool med bomuld, merinould og lækre naturfibre, såsom nælde. Onion No. 4 Organic Wool+Nettles benytter netop nælde, der giver garnet et smukt perlemorsskær, samtidigt med at det bidrager til et flot meleret udseende. Nælden gør ligeledes Onion No. 4 luksusgarn særdeles velegnet til de fleste projekter. Benyt for eksempel denne type garn til at lave trøjer eller huer til børn eller uldsarte. Det er nemlig dejligt blødt, for ikke at nævne yderst slidstærkt og derfor utroligt holdbart.

Du får viden om vask af garn på deres hjemmeside

Vask af garn er noget de fleste strikkeentusiaster har problemer med, idet strik ofte krymper eller lignende ved vask. På www.maskefabrikken.dk finder du derfor en række tips og tricks angående vask af garn. Vask af garn gøres bedst ved at overholde producentens anbefalinger, hvilke ofte er angivet på garnnøglet ved køb. Overholdes disse forekommer der nemlig næsten aldrig problemer, da producenten ofte har udført tests og derfor 100% styr på, hvordan deres produkt bedst vedligeholdes. Vask af garn kan dog i mange tilfælde gøres i vaskemaskinen, idet mange maskiner omfatter et uldprogram, der både er skånsomt og knapt så varmt. Er du på nogen måde i tvivl om, hvorvidt din strik vil kunne holde til dette program, anbefales det dog altid, at du laver en hurtig prøve og vasker denne først. Alle vaskemaskiner vasker nemlig forskelligt, hvilket betyder, at vask af garn ikke altid kan gøres på samme måde. I nogle tilfælde kan strik i uld nemlig nøjes med at blive luftet. Når du hænger strik udendørs i koldt og gerne lidt diset vejr, rejser fibrene sig — og du slipper for en vask.

Hos Maskefabrikken har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret, fri fragt ved bestillinger over 499 kr. og din bestilling leveret inden for bare 1-3 hverdage.