Hold sneglene væk fra din have med en sneglekant

Er du haveejer? I så fald har du formentlig allerede stiftet bekendtskab med dræbersnegle og deres ødelæggende effekt på havens planter og blomster. Heldigvis findes der råd for sagen. Du kan nemlig vælge at investere i en sneglekant. På den måde kan du hurtigt blive fri for dræbersnegle i dine bed.

Hvad er en sneglekant?

En sneglekant er en løsning, der kan hjælpe med at forhindre snegle i at spise dine planter i haven. Det er en ramme af metal, der beskytter blomsterbede og planter, så sneglene ikke kan få adgang med deres glubske appetit. Når sneglene forsøger at kravle over kanten, støder de på modstand og tvinges til at søde efter alternative veje. Derved kommer sneglene ikke op i bedet, så blomster og planter kan udfolde sig i al deres pragt.

Vælg det rette sneglehegn til din have

Sneglehegn kommer i mange forskellige varianter. Det giver dig rig mulighed for at finde et hegn, der passer til lige netop det område, som du gerne vil have sikret.

Blandt andet kan du vælge mellem hegn til:

§ Pallerammer

§ Køkkenhaver

§ Højbede

Derudover kan du også vælge mellem henholdsvis en almindelig udgave og en luksusudgave hos Thy-metal, og du har flere farvemuligheder. På den måde kan du sagtens bevare et flot og ensartet udtryk i din have, selvom du gerne vil holde sneglene ude. Hvis det område, som du gerne vil beskytte, har en atypisk størrelse, kan du også få en speciallavet sneglekant. I så fald vil sneglehegnet blive lavet efter lige præcis de mål, du ønsker.

Køb en sneglekant til din have hos Thy-metal

Hvis du leder efter en sneglekant til din have, bør du helt klart vælge Thy-metal som din leverandør. Blandt vores udvalg finder du mange forskellige slags hegn. Derfor er vi også helt sikre på, at du kan finde en sneglekant, der passer perfekt til din have. Hvis du har nogle spørgsmål om vores produkter, står vores servicemindede personale klar til at hjælpe dig. På den måde kan du altid være sikker på, at du ender med det helt rette produkt. Vi bestræber os også på at levere ordren lynhurtigt. Mere præcist vil din ordre være fremme inden for 1 til 5 hverdage. Hvis du gerne vil spare fragten, skal du blot købe for mere end 2.999, -. Så giver vi dig fragten med i købet.