Find både en indendørs trappe i stål og en New Yorker skillevæg hos First Floor CPH

Skab tidløst interiør med produkter fra First Floor CPH! First Floor CPH producerer interiørløsninger i metal og glas fra eget smedeværksted. Her finder du derfor en fantastisk kombination af kvalitet og høj faglighed, der resulterer i funktionelle produkter med masser af karakter. Læs meget mere om dine mange muligheder herunder.

Fuldend boligen med en indendørs trappe i stål

First Floor CPH hjælper dig for eksempel gerne, hvis du kunne være interesseret i en indendørs trappe i stål. En indendørs trappe i stål fra First Floor CPH er altid gennemtænkt, udført korrekt og tilpasset netop dine specifikke præferencer. En investering som en trappe, skal nemlig helst kunne holde livet ud, hvilket naturligvis er med i overvejelserne, når en indendørs trappe i stål fra First Floor CPH produceres. Yderligere skal funktionalitet altid kædes sammen med æstetik. En indendørs trappe i stål herfra er derfor ikke bare udformet med øje for komfort og ergonomi, men også tiltænkt netop det rum, du har planer om at opstille den i. Hvis en indendørs trappe i stål ikke er god at gå på, kan udseendet jo næsten være lige meget – og omvendt! En indendørs trappe i stål fra First Floor CPH er derfor altid planlagt ned til mindste detalje, sådan at både afstand mellem trinnene og relationen til rummet tages i betragtning.

En New Yorker skillevæg giver mere lys i boligen

Ønsker du at gøre mere end bare at installere en ny trappe, kan du med fordel overveje at matche din nye ståltrappe med en New Yorker skillevæg. En New Yorker skillevæg er nemlig den perfekte løsning til dig, der leder efter måder at opdele rum på, uden at du taber lys. En New Yorker skillevæg produceres nemlig af stål og glas, sådan at lyset ubesværet bæres med rundt, samtidig med at lyd og lugt afskærmes effektivt. En New Yorker skillevæg kan dog meget mere end bare at lade lyset vandre. Ved at installere en New Yorker skillevæg, hvor ruderne er højere end bredden, kan du f.eks. gå ind og højne dine rum rent visuelt. Disse visuelle tricks, er selvfølgelig altid med i overvejelserne, når dig og en erfaren medarbejder fra First Floor CPH sætter jer ned for at snakke om, hvilken New Yorker skillevæg du kunne tænke dig at få installeret. En New Yorker skillevæg er altså meget mere end bare en praktisk tilføjelse, idet den også altid er et æstetisk indretningsobjekt, der tilføjer både elegance og et industrielt præg til enhver bolig. Sammensæt også gerne din New Yorker skillevæg med en New Yorker dør, hvis du ønsker en fuld væg i glas og stål!

Se disse muligheder – og de mange andre muligheder firmaet tilbyder – afbilledet på www.firstfloorcph.dk.