Få fingrene i trommestikker og trommeskind til dine trommer på slagtojctr.dk

Som trommeslager kan man ikke arbejde uden trommestikker i hænderne og trommeskind på trommerne. Det er to af trommeslagerens vigtigste værktøjer, og de er derfor også afgørende for at man kan levere god og musikalsk oplevelse. Heldigvis kan du hos Slagtøj Centret altid finde nye trommestikker og ikke mindst trommeskind, hvis du står og mangler, eller dit udstyr trænger til en udskiftning. Find det hele på www.slagtojctr.dk.

Prøv kræfter med forskellige trommestikker fra Slagtøj Centret

Der findes et kæmpe udvalg af trommestikker, til trods for at nogle vil sige, at det blot er en pind. Men det er ikke bare en pind. Det er en trommestik, som er med til at give en fantastiske rytme og lægge op til god musik. Som sagt findes der et kæmpe udvalg, og det udvalg består både af tynde såvel som tykke trommestikker, men du finder også de mere specielle af slagsen. Nogle siger endda, at det er en god ide at veksle mellem forskellige trommestikker og af til prøve kræfter med nye. Måske bliver det nemmere eller sjovere at spille end før. Flere trommeslagere gør faktisk brug af tykkere trommestikker, når de øver på øveplader – simpelthen for at få bedre kontrol og føling. Måske du som trommeslager skal gøre brug af samme teknik ved at anskaffe dig lidt forskellige trommestikker til forskellige anledninger. Se alle de forskellige slag på www.slagtojctr.dk.

Opnå den perfekte lyd fra dine trommer med det rigtige trommeskind

En ting er at finde de rette trommestikker, en anden ting er samtidig at finde det rette trommeskind. For valget af trommeskind er afgørende for, hvilken lyd der kommer ud af trommerne, når du spiller og giver den gas. Ikke nok med det så findes der også mange forskellige design og farver, hvis du ikke blot elsker at spille musik, men også elsker at gøre et show ud af dit trommespil. Derfor kan du også vælge mellem alt fra trommeskind i lyserød, i klassisk hvid og i mange andre farver. Designmæssigt kan du kigge i retning af, om der skal være tale om skind med enkeltlag, dobbeltlag, med indbygget dæmpning eller noget helt fjerde.

I sidste ende er der ikke som sådan ét trommeskind, der er bedre end de andre. Det afgørende er, at du finder det skind, som giver den musikalske oplevelse, du efterspørger, og som passer til din personlige smag. Yderligere kan du altid få hjælp hos www.slagtojctr.dk, hvis ikke du ved, hvilket trommeskind som er det oplagte valg for dig.