Du kan blive den næste heldige ejer af en Opel Astra

Opel Astra er en kompaktbil, der er blevet produceret af den tyske bilproducent Opel siden 1991. Den fås både som sedan og hatchback og har i mere end to årtier været en fast bestanddel af Opels produktprogram i Europa. Den seneste version af Astra blev introduceret i 2016, og den er fortsat en af de mest populære biler i Opel-udvalget

Astra har altid været kendt for sit stilfulde design, og den nyeste version er ikke anderledes. Udvendigt har den skarpe linjer og et sporty look, der helt sikkert vil vende hovederne. Indvendigt er Astra lige så imponerende med et rummeligt og veludstyret interiør, der er komfortabelt og stilfuldt .

Under motorhjelmen er Astra udstyret med en række effektive motorer, der giver masser af kraft og en god brændstoføkonomi. Uanset om du er på udkig efter en økonomisk familiebil eller en stilfuld og sporty kompaktbil, er Opel Astra bestemt værd at overveje.

Så hvis du er interesseret i en Opel Astra, så kan du klikke dig ind på linket her og dermed finde lige den model der passer til dig.

Den fantastiske historie der ligger til grund for Opel Astra

Opel Astra er en kompaktbil/små familiebil, der er produceret af den tyske bilproducent Opel siden 1991. Den er kendt som Opel Astra i Det Forenede Kongerige og Buick Excelle XT i Kina. Den nuværende generation af Opel Astra blev lanceret i 2016.

Opel Astra er en populær bil blandt både familier og pendlere takket være dens komfortable interiør og brændstoføkonomiske motorer. Det er en god allrounder, som er værd at overveje, hvis du er på markedet for en lille eller kompakt bil.

Der har været fem generationer af Opel Astra indtil videre. Den første generation blev produceret fra 1991 til 1998 og kunne fås som en tre- eller femdørs hatchback samt en firedørs sedan/saloon. Den anden generation blev produceret fra 1998 til 2004 og kunne fås som tre- eller femdørs hatchback samt som firedørs sedan/saloon og stationcar/wagon.

Den tredje generation, der blev produceret fra 2004 til 2009, kunne fås som tre- eller femdørs hatchback samt som firedørs sedan/saloon og stationcar/wagon. Den fjerde generation, der blev produceret fra 2009 til 2015, fås som femdørs hatch bagpå samt en firedørs sedan/saloon og stationcar/wagon. Den femte generation af Opel Astra blev lanceret i 2016 og fås som femdørs hatchback eller firedørs sedan.

Opel Astra er blevet kåret som årets europæiske bil tre gange, i 1985, 1987 og 2009. Den blev også kåret som “Årets bil” af magasinet What Car? i 1993.

Husk at tjekke linket ovenfor hvis du er yderligere interesseret.